Finnbaum - Tailor-made woodworking machines

Merkintä- ja konenäköratkaisut

Jäljitettävä materiaalinhallinta ja automaattinen laaduntarkastus osana Finnbaumin kokonaisratkaisuja ja palveluntarjontaa

konekuva

Finnbaum tarjoaa korkeatasoisia ja luotettavia ratkaisuja materiaalin jäljitettävyyteen yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Korkeatasoisen lasermerkintäteknologian avulla materiaaliin voidaan merkata asiakkaan haluamalla tavalla jäljitettävyys-, tunniste- ja tuotemerkintöjä. Merkintöjä voidaan tehdä tuotantolinjoilla suurissakin nopeuksissa ja lukea niitä automaattisesti myöhemmissä tuotannon ja toimitusketjun vaiheissa myös kappaleen liikkuessa.

Merkintäteknologiassa Finnbaum luottaa Cajo Technologies Oy:n kehittämään tekniikkaan. Cajo Technologies Oy on edelläkävijä lasermerkintäohjelmistoissa, materiaalituntemuksessa sekä lasersäteen kontrolloinnissa. Cajo lasermerkintäjärjestelmät ovat sovellettavissa merkintöihin useille eri materiaaleille. Kappaleita voidaan merkata lennosta tai paikallaan ja lasermerkkaimet on mahdollista yhdistää Finnbaumin omiin koneratkaisuihin, asiakkaiden jo olemassa oleviin tuotantolinjoihin tai räätälöidä oma merkintäsovellus automaattisine materiaalinkäsittelylaitteineen.

Konenäkö- ja koodinlukutekniikan asiantuntijakumppanina Finnbaum tekee yhteistyötä TR Electronic Oy:n kanssa. Yhdessä lasermerkintäratkaisujen ja kehittyneiden Cognexin konenäkö- ja koodinlukulaitteiden kanssa Finnbaum pystyy rakentamaan luotettavat järjestelmät materiaalien jäljitettävyyden hallintaan. TR Electronic Oy:n edustamien tuotteiden ja asiantuntemuksen kanssa Finnbaumilta saa jatkossa myös kehittynyttä teknologiaa automaattiseen laaduntarkkailuun osana muita Finnbaum-tuotantoratkaisuja.

Merkinnät, koodinluennat ja konenäköratkaisut testataan asiakkaan näytekappaleilla testilaboratoriossa. Näin varmistutaan laitteistojen sopivuudesta kohteeseen. Merkintä- ja konenäköosaaminen yhdessä Finnbaumin vahvan koneenrakennus- ja automaatio-osaamisen kanssa mahdollistaa tarvelähtöisen ratkaisun löytämisen ja toteuttamisen vaativiin kohteisiin.

mitta-kuva
Konekuva
Konekuva
Konekuva
konekuva
Cajo technologies logo
Treletronic logo

KYSY LISÄÄ:

SIMO LEIVISKÄ
MYYNTI JA PROJEKTIT
simo.leiviska (at) finnbaum.com
+358 (0)44 711 8329

Lisätietoa yhteistyöstä:

https://cajotechnologies.com/

Niko Karsikas, toimitusjohtaja, +358 50 517 69 06

http://www.trelectronic.fi/

Tommi Naukkarinen, myyntipäällikkö, +358 40 66 46 166